Menu
košík
0
    Nákupní košík je prázdný.

O sterilovaných jídlech "READY TO EAT" od ADVENTURE MENU

04. 10. 2021, 13:39

 

100% PŘÍRODNÍ 

JEN OHŘÁT A JÍST 

VAŘENÉ RUČNĚ V ČECHÁCH

 

Psal se rok 2011 a rozhodně nebyla radost někam cestovat s konzervami a sušenými polévkami kdykoli jste se vydali někam na cesty. Tým ADVENTURE MENU spojil síly s tehdejšími průkopníky v konzervaci potravin a společně přišli na způsob, jak uchovat domácí přírodní jídlo v lehkém obalu po dobu až 3let a především BEZ JAKÉKOLI CHEMIE!!!

Od té doby uběhlo hodně vody a sterilovaná jídla jsou čím dál více oblíbená pro svou skvělou chuť a jednoduchou přípravu všude tam, kde neřešíš nějaké to kilo navíc. Sterilovaná jídla jsou tedy předurčena k jakýmkoli dobrodružstvím, kam se vydáš autem, na motorce, nebo v obytňáku.

Jelikož už v sobě mají všechnu potřebnou vodu, jsou také vhodná do míst, kde je problém s nedostatkem vody, nebo kde nejde voda doplnit na každém kroku.V kombinaci s ultralehkým samoohřevem jsou vhodná i na krátké dvoudenní pěší treky.No nedej si teplé domácí jídlo někde na kopci se supr výhledem! To se nikdy neomrzí;)

V ČEM JE TO KOUZLO?

100% PŘÍRODNÍ SUROVINY

TRADIČNĚ RUČNĚ VAŘENÉ JÍDLO

UNIKÁTNÍ TECHNOLOGIE KONZERVACE BEZ CHEMIE

PŘÍPRAVENO ZA 2 MINUTY

NENÍ POTŘEBA ŽÁDNÁ VODA

3 ROKY TRVANLIVOST PŘI 1-30°C

LZE OHŘÁT SAMOOHŘEVEM BEZ VAŘIČE A OHNĚ

BEZ SKVĚLÝCH SUROVIN A RUČNÍHO VAŘENÍ TO NEUMÍME

Bez kvalitních surovin nikdy nemůže vzniknout skvělé jídlo a chemie u nás nemá šanci. A jinak tomu není ani u sterilovaných jídel ADVENTURE MENU. 100% přírodní neznamená jen, že do jídla není přídáváná žádná chemie. Znamená to také, že veškeré suroviny jsou bez jakýchkoli chemických přísad, což není zdaleka tak jednoduché, jak by se mohlo zdát.
Některé suroviny se vyrábějí na zakázku, právě bez použití zmíněných přísad.

A když už máte skvělé suroviny, tak by byl hřích si s nimi pořádně nevyhrát;) Vaříme se ručně, podle tradičních postupů a myslíme si, že výsledek pak mluví sám za sebe.

KONZERVACE BEZ KONZERVANTŮ?

Že to není možné? Jen si vzpomeň na svou babičku, jak zavařovala marmelády, kompoty, dokonce i maso. Akorát už jsme o pár desítek let dál a umíme to nejen s masem, ale i s kompletním jídlem a ne do sklenice, nebo konzervy, ale do lehkého skladného sáčku. Ano, je to dražší a náročnější, což dnes nikdo moc dělat nechce. Naštěstí ADVENTURE MENU to má trochu jinak;)

A jak to probíhá? Jídlo je nejdřív tradičně uvaříno a ještě teplé se naplní do bariérových sáčků. Ty se hermeticky uzavřou a ihned jdou do tzv. autoklávu, tedy parního vysokotlakého hrnce, kde se jídlo zasteriluje. Tím, že na sebe všechny kroky ihned navazují a jídlo se za žádných okolností nedostane do stavu, kdy by se v něm mohly množit bakterie, se docílilo toho, že se nepoužívají žádné chemické konzervanty a jiné přísady.

JAK TO OHŘÁT? ZAPOJ FANTAZII.

Hraješ si rád/a? Tak to tě naše sterilovaná jídla budou bavit. Jdou totiž ohřát nesčetným množstvím způsobů. Děláme to spoustu let a pořád nás zákazníci dokážou překvalit na co zase přišli.
Tím, že je jídlo už kompletně připravené a musí se jen ohřát, stačí tedy najít jakýkoli zdroj tepla. Zatím máme v sortimentu kromě nudného vařiče tyto: horký pramen, motor u auta nebo motorky, horký výfuk, nad ohněm jako špekáček, nad ohněm na rozpáleném kameni, v horkém písku, na rozpáleném asfaltu, na trajektu v umyvadle s horkou vodou a nebo v okapu na sluníčku. Speciální balení opravdu snese hodně a proto se ani přípravě meze nekladou limitováni jste pouze svojí fantazií. 

Tak co? Vymyslíš něco dalšího?

No a pro fajnšmekry tady máme ještě jednu HIGH-TECH vychytávku, bezplamenný SAMOOHŘEV!

A jak to funguje?

Samoohřev se skládá ze dvou částí:

  1. Zipper-bag (přenosná "trouba" ve které se jídlo ohřeje, na více použití)

  2. Samoohřevné kapsle (obsahující nehašené vápno, na 1 použití)

Postup:

  • Do zipper-bagu vlož ohřevnou kapsli (20g nebo 50g kapsle)
    TIP! - 20g kapsle jsou ideální na 1 porci. 50g kapsle jsou vhodné na 2 porce nebo pokud potřebujete více tepla. Napřiklad pokud teplota okolí klesá pod 0 a nebo pro dehydratovaná jídla, kde je také lepší mít více tepla.
  • Dále do zipper-bagu na kapsli vlož zavřené jídlo
  • Přilij požadované množství vody (použij rysku na obalu od kapsle)
  • Zavři zipper-bag pomocí zipu a za 12min máš jídlo ohřáté;)

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.

Souhlasím
Nastavení
Nesouhlasím