X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití nebudou některé jeho funkce funkční (poskytovaní služeb, relevantní reklama, analýza navštěvnosti). Pokud nesouhlasíte klikněte ZDE (zobrazí se prázdná stránka).

Menu
košík
0
kategorie

české Ghíčko

Poznejte Ghí a Ghítelu
 

České Ghíčko je čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním čerstvého másla. Poznejte Ghíčko a Ghítelu. Rozšířený popis ZDE.
 

← skvěle chutná a voní

← nepřepaluje se - ideální na smažení

← trvanlivé alespoň 12 měsíců

← nemusí se chladit

← bez mléčné bílkoviny

← superpotravina

← zlepšuje trávení

← plné vitaménů A, D, E, K a antioxidantů

 

Jak používat Ghí?

Ghí (přepuštěné máslo) lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoká bod zápalu, proto se nepřipaluje.

  • Ideální na smažení - pravý vídeňák se dělá na přepuštěném másle.
  • Dá šmrnc Vaší polévce i omáčce.
  • Dušená zelenina na Ghí je bezkonkurenční.
  • Při pečení lze Ghíčkem nahradit všechny margaríny a máslo.
  • Lze i namazat na chléb a jíst za studena.
  • Ghí lze využít i k zevnímu použití na hojení ran.

Ruční řemeslná výroba

Kvalitní pokrm vyžaduje kvalitní suroviny. Nezpracované máslo je odebíráno z Polabských mlékáren a pochází od trávou živených krav (tzv. grass fed).

Máslo je přepouštěné ručně, ale ve velkých objemech, proto dokážeme zachovat originální kvalitu a konkurenceschopnou cenu.

Celý proces výroby probíhá pod dohledem veterinární správy a hygieny.

Ghí nabízíme v konvenční nebo v bio kvalitě.

Ghítela - alternativa oblíbené pomazánky

Tahle nugátová dobrota, složená pouze z arašídů, medu, kakaa a ghí se rozhodně jako náhražka cítit nemusí, naopak! Všechny suroviny jsou smíchány v ideálním poměru, vše v bio kvalitě.

Ghítela je balená do skla o obsahu 230ml a litrových kbelíků pro nenasyty. Obas ze skla lze lehce sejmout a skleničku dále použít.

Vzkaz na obalu a přibalená dřevěná lžička vám ukáže cestu do sladkého nebe. Tady je! Rozma(vyma)zlenou princeznu Ghítela. Arašídové máslo od Meridian a Rapunzel, bio med z Itálie, bio kakao z Ekvádoru a bio ghíčko z Mejta. A trochu té voňavé vanilky z Madagaskaru. A nic víc.

 

Jezte dobré tuky.

JEZTE GHÍ.