Rozšíříli jsme náš sortiment o nové prodkty značky TELCEK. už jste vyzkoušeli?
Stařené hovězí a vepřové maso z českých chovů té nejvyšší kvality. Tento způsob úpravy masa se nazývá Biltong a pochází z jižní Afriky, ale u nás je vyráběn v Rejvízu, magickém místě uprostřed Jeseníků. Maso je nejprve ošetřeno, naloženo do jedinečné směsi koření a mořské soli, a potom je ponecháváno 3-6 měsíců zrát v temných komorách pod naší pečlivou kontrolou. Na rozdíl od většiny ostatních produktů tohoto typu, není urychlován proces zrání masa tepelnou úpravou, což spolu s volbou mladých zvířat, pečlivým výběrem částí masa a umožňuje zachovat šťavnatost a měkčí konzistenci. Navíc tento produkt splňuje klasifikaci RAW FOOD.
Zní to až neuvěřitelně, ale 100 gramů sušeného masa odpovídá zhruba 300 gramům syrového masa, se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. I malý kousek tak obsahuje pořádný kus energie.
Momentálně máme v nabídce přes 18 druhů stařeného masa TELCEK. Zde je rychlá přehled:
druh masa
příchuť
velikost / váha
Komentáře
Diskuze je prázdná.