S chutí do toho,
hned je hotovo.
Jídla v sáčku

Pro snadný transport a ohřev na kterémkoliv místě

Do e-shopu
Svačinky

Lahodné pomazánky s uzavíratelným obalem se hodí do školy i do práce

Do e-shopu
Ovocné kaše

Lahodné kaše s ovocem vás dokonale zasytí a potěší kdykoliv během dne

Do e-shopu

 

 

Používáme kvalitní suroviny od českých regionálních dodavatelů

 

 

tooltip_k_icon 1
Ručně zpracované suroviny
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně provádíme výstupní kontrolu všech výrobků uvařených předcházející den.
tooltip_k_icon 2
Správné nutriční hodnoty
Každé jídlo je nutričně vyvážené, obsahuje potřebné množství sacharidů, tuků, bílkovin a dalších důležitých látek. Nutriční hodnoty laboratorně testujeme nejen u každé nové receptury, ale i opakovaně v průběhu výroby.
tooltip_k_icon 3
Ověřený technologický proces
Základem kvalitního jídla, které neobsahuje konzervanty, dochucovadla a barviva, je důsledné respektování všech procesů při zpracování jídla tak, aby byla vždy dodržena požadovaná teplota, která zabrání pomnožování bakterií. Tento proces nazýváme CTP - Kontinuální tepelný proces, který má firma patentově chráněný.
tooltip_k_icon 4
100% bez chemie
Naše výrobky neobsahujÍ žádné konzervanty, éčka, stabilizátory či rychlosoli. Jednoduše se při výrobě obejdeme bez nich. A přitom chutněji než s nimi.
tooltip main
tooltip_k_icon 6
100% bez lepku
K výrobě našich produktů používáme pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což požadujeme i od našich dodavatelů. Abychom si byli naprosto jisti, výrobky necháváme testovat ve speciální laboratoři.
tooltip_k_icon 7
Zdravé suroviny
Naší hlavní zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto používáme např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
tooltip_k_icon 8
Minimální množství soli
Díky neustálému vylepšovaní našeho výrobního procesu jsme snížili obsah soli v našich produktech na minimum. Zároveň se přestala používat jodidovaná sůl. Místo které se používá sůl kamenná. Tím se snižuje zátěž pro zákazníky s onemocněním štítné žlázy.
tooltip_k_icon 9
Vždy kvalitní maso
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto například u hovězího masa používáme pouze maso z mladých býků, u kterého máme vždy doklad o jeho původu. Maso nakupujeme od českých dodavatelů.

 

Jak to, že Expres Menu vydrží více než 10 let, a to bez konzervantů?

Odpovědí je CTP, naše unikátní patentovaná metoda vaření kontinuálním tepelným procesem, který pokračuje sterilací v parním autoklávu. Díky tomu vaříme chutná a nutričně vyvážená jídla s dlouhou trvanlivostí, a to bez konzervantů, chemických stabilizátorů, barviv a jiných éček.

SkladováníCo ještě děláme při vaření jinak?Příprava

tooltip_k_icon 10 Naprostá většina surovin, které používáme jsou českého původu. Toto nám pomáha snadno udržet vysokou kvalitu a podporovat podnikatele zde v České republice.
X

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.

Souhlasím
Nastavení
Nesouhlasím