Menu
košík
0
    Nákupní košík je prázdný.

Jak vznikla Ghítela

20. 08. 2021, 14:20

Když se s českým Ghíčkem začínalo, moc lidí ho neznalo. Pár z vás si vzpomnělo, že jej kdysi dělala babička... Naše babičky totiž neměly lednice a mrazáky. A v sezoně bylo hodně tučné mléko a stloukalo se máslo. A aby vydrželo celou zimu, přepustilo se. Pěkně do kamenného hrnce a šup s ním do sklepa.

Bylo jednoduše nutné dostat tuto úžasnou věc, která se nekazí a nemusí být v té lednici, potřebovali dostat k lidem dnešním.

Poprvé se české gjí objevilo na Výstaviště Holešovice na festivalu Evolution.

Ghíčko mělo obrovský úspěch. Možná dost pomohlo i nadšení týmu.

Věděli, že jídlo musí mít lidé možnost ochutnat. No a ne každý měl chuť jíst tuk…

Tak přes noc u kamarádky v kuchyni vznikla Ghítela®.

Tak prosté to bylo. Ghí se smíchalo s lískovými oříšky, medem a kakaem a bylo to. Pár malých skleniček bylo během chvilky pryč a všichni si to chtěli koupit! My pořád opakovali: nééé, to si z našeho ghí můžete doma umíchat. Ale bylo jasné, že to bude trhák.

Mezi tím vznikla velká móda ořechových másel a naší Ghítele® vyrostla konkurence. Ovšem krémová Ghítela® je jen jedna, právě díky Ghíčku.

Doporučujeme rozhodně vyzkoušet.

 

Ghítela arašídová

Zdravější alternativa oblíbené pomazánky. Složení: arašídové máslo, ghí, kakao, med, vanilka vše v BIO kvalitě.

Mandle s kávou

Základ tvoří mandle, přidali jsme drcená, čerstvě pražená kávová zrna. Potom opět med, ghíčko pro krémovou konzistenci a vanilku pro vůni. Tato Ghítela je jediná KŘUPAVÁ.

Lískooříšková

I tato Ghítela® bude nejlepší jen tak na přiloženou lžičku. Ovšem zkuste do ní namočit ovoce! Nebo namazat na palačinky, vafle, sušenky, toust! A nebo rozpustit na kaši, do smoothies...fantazii se meze nekladou!

Kešu s kokosem

Nově jsme připravili novinku KOKEŠ, neboli kokos a kešu. Opět jsou základem jemě mleté ořechy, slazená medem, voní přírodní vanilkou, krémovou konzistenci dělá ghíčko. ic navíc.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.

Souhlasím
Nastavení
Nesouhlasím