Naše produkty se prosadili v soutěži Česká chuťovka. Vepřové na žampionech získalo v roce 2013 ocenění „Dobrý tuzemský potravinářský výrobek - Česká chuťovka 2013.“ Rok před tím již získala ocenaní Svíčková na smetaně ocenění „Dobrý tuzemský potravinářský výrobek - Česká chuťovka 2012.“
Hlavním smyslem soutěže „Česká chuťovka“ je podpora tradičních hodnot v českém potravinářství. Ocenění značkou Chuťovky má zároveň pomoct spotřebitelům lépe se orientovat na českém trhu, pokud hledají potravinu, která je vyrobena z ověřitelných českých surovin a zaručeně dobře chutná! Značku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek „Česká chuťovka,“ uděluje vždy na podzim hodnotitelská komise nezávislých odborníků, disponujících vysokým kreditem. Odborným garantem soutěže je Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., v jehož sídle se každoročně v září hodnocení uskutečňuje. Tento renomovaný ústav také samotné hodnocení soutěže organizuje a řídí a zabezpečuje tak vysokou míru její regulérnosti.
Od začátku se snažíme maximálně využívat české dodavatele surovin. Pokud je to možné, tak je hledáme v našem regionu. Našim dlouhodobým cílem je vytvářet takový produkt, za který se nebudeme muset stydět. Jsme hrdí na to, že byl náš výrobní postup oficiálně patentován.
Abychom byli schopni 100% garantovat bezpečnost našich výrobků, necháváme si pravidelně testovat naše výrobky Zdravotním ústavem v Hradci Králové. Pro zobrazení dokumentů klikněte na níže uvedené odkazy.